تبلیغات

خواص انار پخته برای درمان سرماخوردگی + طرز تهیه

خواص انار پخته برای درمان سرماخوردگی

در این بخش از اولی ها می خواهیم شما را با خواص انار پخته برای درمان سرفه، گلو درد و سرماخوردگی آشنا کنیم. در ادامه با ما همراه باشید.

خواص انار پخته برای درمان سرماخوردگی

خواص انار پخته برای درمان سرماخوردگی

آب انار سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند و دارای خواص ضد باکتری قوی بوده و برای درمان سرماخوردگی و آنفلونزا مفید می باشد.

علاوه بر مصرف انار به صورت خام می توانید با پختن آن یک آنتی بیوتیک قوی پدید آورده و از آن برای درمان سرماخوردگی و گلو درد در فصل پاییز و زمستان استفاده کنید.

طرز تهیه انار پخته

یک عدد انار تازه را خوب شسته و پس از خشک کردن، آن را روی شعله پخش کن با حرارت خیلی کم قرار دهید تا آهسته در درون خودش به مدت 15-20 دقیقه جوشیده و خوب پخته شود.

برای جلوگیری از سوختن انار هر چند دقیقه یکبار آن را خوب بچرخانید. هنگامی که انار شما خوب پخته شد کمی صبر کنید تا خنک شود و سپس تمامی دانه ها و پرده های سفید رنگ را نیز میل کنید.

بهتر است این کار را قبل از خواب انجام دهید و پس از آن چیزی خورده نشود. برای درمان عفونت های شدید بهتر است این درمان به مدت 3 روز ادامه داشته باشد.

همچنین بخوانید: فواید میوه های زمستانی

loading...

loading...

tweet

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار